Πανελλήνιες


Υπενθύμιση για την υποβολή μηχανογραφικού δελτίου

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι επιθυμούν να υποβάλουν μηχανογραφικό δελτίο, πρέπει να το κάνουν

από σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου

μηχανογραφικό

 


Υποβολή και οριστικοποίηση μηχανογραφικού δελτίου

Αναρτήθηκαν στο σχολείο μας, αλλά και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στην διεύθυνση:  http://results.it.minedu.gov.gr, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017.

Οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Αν θέλετε να υπολογίσετε τα μόριά σας μπορείτε να χρησιμοποιείσετε την εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας στο: https://markcalc.it.minedu.gov.gr/ .

Το μηχανογραφικό σας δελτίο πρέπει να το οριστικοποιήσετε

από την Πέμπτη 6-7-2017 ως και την Παρασκευή 14-7-2017

στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr

(επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ).

Η προθεσμία είναι αποκλειστική

και μετά την παρέλευσή της

κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο!

Στην ίδια σελίδα στο πάνω μέρος υπάρχουν οδηγίες χρήσεις αλλά και οι περσινές βάσεις (στα στατιστικά).

Συμβουλή: Συμπληρώστε το τις σχολές στο μηχανογραφικό σας με γνώμονα τη σειρά που εσείς προτιμάτε να περάσετε και μην βασίζεστε σε προβλέψεις. Αν για κάποιες σχολές δεν έχετε αρκετές πληροφορίες ψάξτε στο διαδίκτυο για τις ιστοσελίδες τους, δείτε τα προγράμματα σπουδών και αποφασίστε αν έχουν ενδιαφέρον.


Διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων 2017

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

ανακοινώθηκε ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων 2017

ξεκινούν από την Τετάρτη 21-6-2017

και ολοκληρώνονται την Παρασκευή  14-7-2017.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis

ή επικοινωνείστε με το σχολείο


Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων 2017

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ενόψει της έναρξης των εξετάσεων των Eιδικών Μαθημάτων, υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε σχολή ή τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, θα διενεργηθούν από 22 Ιουνίου μέχρι και 30 Ιουνίου.

Για να πληροφορηθείτε για τα εξεταστικά κέντρα και άλλα θέματα που αφορούν στην εξέταση των ειδικών μαθηματών παρακαλούμε να επισκεφθείτε την σελίδα του Υπουργείου Παιδείας:

http://www.minedu.gov.gr/rss/28706-15-06-17-eksetastika-kentra-eidikon-mathimaton-2


Βιολογία στις Πανελλήνιες

Σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, πέμπτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, τα παιδιά μας διαγωνίστηκαν στο Εξεταστικό μας κέντρο στην Βιολογία Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και στην Βιολογία Γενικής Παιδείας.bio ΠΑΝ 17


Τρίτη ημέρα Πανελλαδικών

Όλα καλά σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου , 3η ημέρα Πανελλαδικών εξετάσεων για ταα παιδιά μας που εξετάστηκαν στην Ιστορία Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών, στην Φυσική Ο.Π. Θετικών Σπουδών και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικού Περιβάλλον  Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληρ/κης

3h mera panel

 


2η ημέρα Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου οι υποψήφιοί μας εξετάστηκαν στα Αρχαία Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στα Μαθηματικά Προσανατολισμού Θετικών  Σπουδών και  Σπουδών Οικονομίας & πληροφορικής.

2η μέραPANEL MAT ARX 1PANEL MAT ARX 4


Δεύτερη ημέρα Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου οι υποψήφιοί μας εξετάστηκαν στα Αρχαία Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στα Μαθηματικά Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & πληροφορικής.

2η μέραPANEL MAT ARX 4PANEL MAT ARX 1


Εισαγωγή Ιδιωτών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΠΕΘ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.

 

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στo Αστυνομικό Tμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την ώρα 15.00 της 15-06-2017.


Οδηγίες για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων 2017

Αγαπητοί υποψήφιοι,

Εν όψει της έναρξης των  οι Πανελληνίων Εξετάσεων του 2017, σας έχουμε εδώ ένα πεντάλεπτο βίντεο με οδηγίες  που διευκρινίζουν θέματα της όλης διαδικασίας.  Το κείμενο σας έχει ήδη δοθεί σε φωτοτυπίες από την περασμένη βδομάδα. Πατήστε παύση όπου δεν προλαβαίνετε να διαβάσετε κάτι. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το σχολείο την Τρίτη το πρωί.


Εξεταστικά Κέντρα Ειδικού Μαθήματος Αγγλικών

Ορίστηκαν τα Εξεταστικά Κέντρα για το Ειδικό μάθημα των Αγγλικών των Εξετάσεων του έτους 2017 για όσους το δίνουν πανελλαδικά.

Οι υποψήφιοι του σχολείου μας θα πρέπει να προσέλθουν για να εξεταστούν στο Ειδικό μάθημα των Αγγλικών στο:

3ο ΓΕΛ Πειραιά (Κ. Μαυρομιχάλη 14, Πειραιάς, τηλ. 210 4122916)

Χάρτης για το 3ο ΓΕΛ Πειραιά :

https://www.google.gr/maps/place/3%CE%BF+%CE%95%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%BF+%CE%9B%CF%8D%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BF+%CE%A0%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%AC/@37.9527224,23.6428008,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x1c68f15bb81a3502!8m2!3d37.9527224!4d23.6428008

Το έγγραφο ορισμού των εξεταστικών κέντρων: Εξεταστικά Κέντρα Ειδικού Μαθήματος Αγγλικών 2017

english


Επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Πριν από λίγες μέρες ψηφίστηκε και δημοσιεύτηκε ο Νόμος 4468/2017 (ΦΕΚ 61 Α΄), στο άρθρο 12 του οποίου συμπεριλαμβάνονται διατάξεις για τις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ.

Βασικά σημεία αυτών των διατάξεων είναι ότι:

– οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο, για όσους παραπέμπονται σε αυτές

– όλοι ανεξαιρέτως οι παραπεμπόμενοι θα εξεταστούν στην ύλη και στα θέματα των ημερησίων ΓΕΛ ή ημερήσιων ΕΠΑΛ αντίστοιχα

– οι παραπεμπόμενοι θα εξεταστούν υποχρεωτικά σε όλα τα μαθήματα που είχαν δηλώσει με την Αίτηση-Δήλωση (όχι μόνο σε όποιο απουσίασαν), τα τυχόν ειδικά μαθήματα και τα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ.