Ανακοινώσεις συλλόγου γονέων


Πρόσκληση σε εκδήλωση από το Σύλλογο Γονέων

Την Παρασκευή 16/06/2017 και ώρα 20.00μμ στο χώρο του σχολείου το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου Κυθήρων διοργανώνει εκδήλωση για την αποφοίτηση των μαθητών της Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ .

Σας περιμένουμε συλλογος προσκληση


Ευχαριστήριες επιστολές

Ευχαριστήριες επιστολές προς τον Διευθυντή, τις μαθητικές κοινότητες και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, έστειλε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά , μετά από την πρόσφατη επίσκεψή του. Παραθέτουμε τις απευθυνόμενες στους μαθητές και τους γονείς

Επιστολή Κύθηρα μαθητές Λύκειο Επιστολή Κύθηρα γονείς Λύκειο

Ευχαριστήριες επιστολές του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά


Υπηρεσίες παιδοψυχίατρου στο Νοσοκομείο μας

Με χαρά μας μάθαμε ότι  παρέχονται υπηρεσίες Παιδοψυχίατρου στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-Κ.Υ. ΚΥΘΗΡΩΝ ‘ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ. Συγχαίρουμε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της υπηρεσίας αυτής και προωθούμε την είδηση προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Ανοίξτε το αρχείο που ακολουθεί για να ενημερωθείτε πληρέστερα.  

παιδοψυχιατρος


Συνάντηση μελών της σχολικής κοινότητας με τον Δήμαρχο για τις κάμερες

Ο Διευθυντής μαζί με εκπροσώπους των Μαθητικών Συμβουλίων και του Συλλόγου Γονέων του σχολείου συνάντησαν τον Δήμαρχο Κυθήρων και κατέθεσαν αποφάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων, του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου με τις οποίες εκφράζουν την αντίθεσή τους στην τοποθέτηση από τον Δήμο καμερών παρακολούθησης σε χώρους του σχολείου. Επακολούθησε συζήτηση όπου αντηλλάγησαν απόψεις.


Έγγραφο του Συλλόγου Γονέων με αιτήματα για την στελέχωση του σχολείου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Κύθηρα 10-11-2015

Προς : 2ο βάθμια ΔΙ.Δ.Ε ΠΕΙΡΑΙΑ
Κοιν. : Λύκειο Κυθήρων
ΘΕΜΑ : «Αίτημα »

Μετά από (2) δύο!!! σχεδόν μήνες ( την έναρξη σχολικής χρονιάς) το Λύκειο Κυθήρων καλύφθηκε από Καθηγητές, σε όλες σχεδόν τις ειδικότητες. Παραμένει όμως κενή η θέση ενός Οικονομολόγου και οι θέσεις ξένων γλωσσών.
Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει μαθητής της Γ΄τάξης Λυκείου ο οποίος θα εξεταστεί πανελλαδικά σε σχετικό μάθημα (ΑΟΘ). Εάν δεν καλυφθεί άμεσα η θέση Οικονομολόγου, η οικογένειά του θα αναγκαστεί!!! να μετακομίσει σε άλλη πόλη (εκτός και αν άλλαξε το σύστημα και το κράτος δεν είναι υποχρεωμένο, πλέον, να εκπαιδεύει δωρεάν τους νέους)
Επειδή ο Σύλλογος μας θεωρεί ότι και για ένα παιδί, εφόσον το επιθυμεί, αξίζει η προσπάθεια, παρακαλούμε για τις ενέργειες σας προκειμένου νααποφευχθεί η μετοίκηση για αυτόν τον λόγο.
Επιπλέον ζητάμε την δημιουργία τμήματος ένταξης και την κάλυψη του από καθηγητές ειδικής Αγωγής. Τέτοιου είδους τμήματα έχουν βοηθήσειπολλά παιδιά και πρέπει να υπάρχει συνέχεια.
Παρακαλούμε αφού λάβετε υπόψη σας τα ανωτέρω να ενεργήσετε ανάλογα, προκειμένου τα παιδιά μας να έχουν ίσες ευκαιρίες με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ Ι.                                                                                                                ΓΙΑΜΤΣΙΔΟΥ ΦΩΤ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ & ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΛ ΚΥΘΗΡΩΝ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, σας προσκαλούν, την Πέμπτη 12/11/2015 και ώρα 6 μ.μ., στο χώρο του σχολείου, στην πρώτη συγκέντρωση της σχολικής χρονιάς.
Θα συζητήσουμε και θα ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα, που αφορούν την ομαλή λειτουργία του σχολείου.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.
Ιδιαίτερα, στους γονείς των μαθητριών & μαθητών της Γ’ Λυκείου θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για την πολυήμερη εκδρομή τους στη Πράγα.


Διεξαγωγή και αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Γονέων

Την Δευτέρα 24-11-2014 το απόγευμα και στο χώρο του σχολείου, έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Κυθήρων. Τα νέα μέλη κατά σειρά ψήφων είναι τα εξής:

  1. Μάνος Τριφύλλης
  2. Γιάννα Καραβοκύρη
  3. Μαρία Καλλιγέρου
  4. Φωτεινή Γιαμτζίδου
  5. Έλενα Μαγείρου

Πρόσκληση για ενημέρωση και διενέργεια εκλογών συλλόγου γονέων κηδεμόνων

Καλούνται όλοι οι γονείς των μαθητών του Γενικού Λυκείου Κυθήρων να προσέλθουν στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 24/11/2014 και ώρα 6.00 μ.μ., προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των μαθητών/ μαθητριών.

Απαραίτητη είναι η προσέλευση των γονέων/ κηδεμόνων των μαθητών της Γ΄ Λυκείου που θα συμμετάσχουν στην πολυήμερη εκδρομή, καθώς θα γίνει ενημέρωση και θα δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες.
Μετά το πέρας την ενημέρωσης, θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Για το Σύλλογο Γονέων Ο Διευθυντής
Λυκείου Κυθήρων του Λυκείου Κυθήρων
Ο Πρόεδρος
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ