Ανακοινώσεις δεκαπενταμελούς


Ευχαριστήριες επιστολές

Ευχαριστήριες επιστολές προς τον Διευθυντή, τις μαθητικές κοινότητες και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, έστειλε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά , μετά από την πρόσφατη επίσκεψή του. Παραθέτουμε τις απευθυνόμενες στους μαθητές και τους γονείς

Επιστολή Κύθηρα μαθητές Λύκειο Επιστολή Κύθηρα γονείς Λύκειο

Ευχαριστήριες επιστολές του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά


Ρεμπέτικη Βραδιά

Η Β τάξη του σχολείου μας οργανώνει Ρεμπέτικη Βραδιά στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017. Την ορχήστρα αποτελούν οι: Γαβριήλ Ψαρράς, Βασίλης Τσατσάνης και Παναγιώτης Ευθυμίου.

ρεμπέτικη βραδι'α


Νέο μέλος στο Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο

Μετά από τη μετεγγραφή του μέλους του 15μελούς του σχολείου Αρτέμη Μουχαμέτη τη θέση του πήρε το μέχρι πρότινος αναπληρωματικό μέλος Μπιράκη Αγάπη. Έτσι η νέα σύνθεση του δεκαπενταμελούς έχει ως εξής:

dekapentameles-15-16


Δεκαπενταμελές 2016-17

Εξελέγη το δεκαπενταμελές συμβούλιο των μαθητικών κοινοτήτων για το σχολικό έτος 2016-17. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του. Δείτε τη σύνθεσή του:

dekapentameles-simvoulio-16-17


Εκλογές και νέα πενταμελή

Αναδείχτηκαν σήμερα 15 Σεπτεμβρίου μετά από εκλογές τα νέα πενταμελή μαθητικά συμβούλια για το σχολικό έτος 2016-2017. Μπορείτε να δείτε τη σύνθεσή τους παρακάτω:

pentameli-16-17


Δενδροφύτευση το Σάββατο

Συμπατριώτες,
Είμαστε έτοιμοι για να φυτέψουμε τα κεδράκια στα καμένα στην Παναγία την Ορφανή και στον Λιμιώνα. Θέλουμε να είστε και εσείς εκεί για να μοιραστούμε τον κόπο και τη χαρά της δενδροφύτευσης. Ο καιρός προβλέπεται καλός και η διάθεσή μας καλύτερη.
Η συνάντηση είναι αυτό το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί στο καφενείο του Μυλοπόταμου.
Οι λάκκοι θα είναι ανοιγμένοι. Καλό θα είναι, όσοι από εσάς μπορούν να έχουν μαζί:
Κασμά ή φτυάρι.
Πένσα.
Βαρύ σφυρί.
Γάντια εργασίας.
Νεράκι.
Διαδώστε το κάλεσμα. Μην λείψει κανείς. Σας περιμένουμε.
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
Σχολική κοινότητα Γενικού Λυκείου Κυθήρων
ελάτε να φυτέψουμε


Συνάντηση μελών της σχολικής κοινότητας με τον Δήμαρχο για τις κάμερες

Ο Διευθυντής μαζί με εκπροσώπους των Μαθητικών Συμβουλίων και του Συλλόγου Γονέων του σχολείου συνάντησαν τον Δήμαρχο Κυθήρων και κατέθεσαν αποφάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων, του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου με τις οποίες εκφράζουν την αντίθεσή τους στην τοποθέτηση από τον Δήμο καμερών παρακολούθησης σε χώρους του σχολείου. Επακολούθησε συζήτηση όπου αντηλλάγησαν απόψεις.


Τρίτη ημέρα αποχής

Σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου συνεχίστηκε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα η αποχή των μαθητριών και μαθητών του σχολείου με τα ίδια αιτήματα, δηλαδή την επίλυση των προβλημάτων μεταφοράς των μαθητών προς και από το σχολείο και την στελέχωση της σχολικής μονάδας.


Συνάντηση του 15μελούς με φορείς

Το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο του ΓΕΛ Κυθήρων ήρθε σε επαφή με αρχές, φορείς και παράγοντες εκθέτοντας τα προβλήματα που προκαλούν την δυσλειτουργία του σχολείου και ζητώντας τη συνδρομή τους για την προώθηση λύσεων.

15 μελες δημαρχος

Στη φωτογραφία το δεκαπενταμελές με τον δήμαρχο Κυθήρων


Ανακοίνωση των δεκαπενταμελών συμβουλίων του ΓΕΛ και Γυμνασίου Κυθήρων

ΑΠΟΧΗ

Για άλλη μια χρονιά, ερχόμαστε αντιμέτωποι με δύο σημαντικά προβλήματα που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του σχολείου μας αλλά και τη δική μας πρόσβαση στο αγαθό της μόρφωσης. Ένα μήνα μετά την έναρξη του σχολικού έτους τα κενά των εκπαιδευτικών είναι μεγάλα, ενώ ένα σημαντικό μέρος των συμμαθητών μας (περίπου το 1/3) αδυνατεί να έρθει στο σχολείο, λόγω έλλειψης μεταφορικού μέσου. Αποφασίσαμε, λοιπόν, μετά από γενική συνέλευση, ομόφωνα, να προχωρήσουμε σε αποχή, απαιτώντας:
• Την άμεση κάλυψη των κενών των καθηγητών σε Γυμνάσιο και Λύκειο,
• Την αποκατάσταση των δρομολογίων μεταφοράς των μαθητών από και προς το σχολείο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, σε μια εποχή γενικευμένης κρίσης, οι γονείς μας αιμορραγούν οικονομικά τόσο για να καλύψουν επιπλέον μαθήματα επί πληρωμή όσο και για να μας μεταφέρουν με ιδιωτικά μέσα στο σχολείο.
Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο στην εποχή μας να υπάρχουν ακόμα μαθητές δύο ταχυτήτων, ενώ θα έπρεπε με βάση το Σύνταγμα αλλά και την κοινή λογική να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες για όλους τους μαθητές.
Το Δεκαπενταμελές του Γενικού Λυκείου Κυθήρων
Ο πρόεδρος: Καλλίγερος Σαράντος
Ο αντιπρόεδρος: Βότσι Στέλιος
Η γραμματέας: Παπαδέα Μαρία
Τα μέλη: Μουτσολάρι Άντζελα, Τρακάδα Μυρτώ, Τριφύλλη Μαρίνα, Ανδρόνικος Θεόδωρος, Αργείτης Νίκος, Γκίκας Δημήτριος, Καλλίγερος Παναγιώτης, Κασιμάτης Παναγιώτης, Λαχανάς Αναστάσης, Μεγαλοκονόμος Πέτρος, Μουαμέτι Αρτέμης, Σάμιος Βρεττός,

Το Δεκαπενταμελές του Γυμνασίου Κυθήρων
Ο πρόεδρος: Τζίτζο Άρμπι
Ο αντιπρόεδρος: Λουράντος Ιωάννης
Η γραμματέας: Καλλιγέρου Μαρία
Τα μέλη: Βλαντή Ελένη, Καλλιγέρου Σταματίνα, Κασιμάτη Άννα Κατάρο Ζανέτα, Πετροχείλου Ειρήνη, Τέρζιο Νταϊάνα, Φατσέα Ανθίππη, Γκίκας Εμμανουήλ, Ζενελάι Τζέσι, Ντελίμπασι Σέιντι, Ντουράι Ενερίκ, Πετρόχειλος Θεόδωρος, Τσάκο Λεωνίδας


Πενταμελή 2015-2016

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο σχολείο οι εκλογές για την ανάδειξη των πενταμελών μαθητικών συμβουλίων των τμημάτων για το τρέχον σχολικό έτος. Μεθαύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών επιλέχθηκαν με το σκεπτικό ότι αφ ενός μεσολαβεί η αργία της πολιούχου Παναγίας Μυρτιδιώτισσας και αφ ετέρου διότι το σχολείο αυτή την περίοδο υπολειτουργεί λόγω υποστελέχωσης σε διδακτικό προσωπικό.

Πιο κάτω δίνονται τα αποτελέσματα

Διαφάνεια1


Ποδοσφαιρικός αγώνας

Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙΤο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα

στο γήπεδο Παναγίας Κοντελετούς στο Λειβάδι

θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ

της Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ και των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ


Δεύτερη συνάντηση κινηματογραφιστών

Η δεύτερη συνάντηση των κινηματογραφιστών του σχολείου μας,

στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράματος «Δημιουργία ταινίας»,

θα γίνει το

Σάββατο 29-11-2014

στις 6 το απόγευμα,

στον φιλόξενο χώρο της Φιλαρμονικής Κυθήρων, στον Ποταμό