Εκδηλώσεις


Ομιλία της θεολόγου μας Μεγαλοκονόμου Ελένης

Η Θεολόγος του σχολείου μας Μεγαλοκονόμου Ελένη, θα μιλήσει το Σάββατο 14 Ὀκτωβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο Λεοντσίνειο Πνευματικό Κέντρο Κεραμωτού, στις 7 το απόγευμα με θέμα «Ἕνα φῶς ἀσκητικῆς Ἱεραποστολῆς γιά τήν οἰκογένεια καί την κοινωνία» στα πλαίσια  της Σχολής Γονέων και Κηδεμόνων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυθήρων και Αντικυθήρων.

http://www.imkythiron.gr/index.php/sholigoneon/proskliseis/4856-sxoli-goneon-tis-14is-kai-15is-oktovriou-2017


4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο σχολείο μας

Η ερχόμενη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου θα διατεθεί για την υλοποίηση οργανωμένων αθλητικών δράσεων και δραστηριοτήτων στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, δίνοντας στους μαθητές και τις μαθήτριές μας την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση συνηθίζοντας σ’ έναν τρόπο ζωής και άσκησης που ιδανικά θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους.

4η πανελλήνια ημέρα αθλητισμου


Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού

Το σχολείο μας επ” ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικού, εύχεται έτη πολλά και δημιουργικά στους εκπαιδευτικούς του νησιού μας και του κόσμου όλου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ


Γιορτή για τους απόφοιτους 2017

Ο σύλλογος Γονέων του Λυκείου Κυθήρων πραγματοποίησε, το βραδάκι της Παρασκευής 16 Ιουνίου στο προαύλιο του σχολείου, γιορτή αφιερωμένη στους απόφοιτους της  φετινής σχολικής χρονιάς όπου ενσωματώθηκε και η απονομή των απολυτηρίων. Οι ομιλίες, το βίντεο, η ζωντανή μουσική, τα ποτά και τα μεζεδάκια δημιούργησαν μιαν  οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα μέσα στην οποία άνθησε η συναισθηματική φόρτιση όλων

xlk (29)cχ xlk (39)ψ xlk (44) xlk (61)β xlk (116)ωψ


Ο πανηγυρικός λόγος της 25ης Μαρτίου από μαθήτρια του σχολείου μας

Τον πανηγυρικό λόγο της 25ης Μαρτίου ετοίμασε και εκφώνησε, η μαθήτρια της Β΄ τάξης του σχολείου μας Έλενα Τσατσάνη .  Την συγχαίρουμε και παραθέτουμε σε αρχείο τον λόγο για όποιον ενδιαφέρεται να τον διαβάσει.Πανηγυρικός λόγος 25ης Μαρτίου 2017


31ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας στα Κύθηρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 31ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας  το Σάββατο 18 Μαρτίου

31ος ΠΜΔΧ


Ρεμπέτικη Βραδιά

Η Β τάξη του σχολείου μας οργανώνει Ρεμπέτικη Βραδιά στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017. Την ορχήστρα αποτελούν οι: Γαβριήλ Ψαρράς, Βασίλης Τσατσάνης και Παναγιώτης Ευθυμίου.

ρεμπέτικη βραδι'α


Μουσικά συγκροτήματα

Το βράδυ  του Σαββάτου 11/2 στο εστιατόριο του Πιέρου στο Λιβάδι έπαιξαν νεανικά συγκροτήματα του ωδείου Αναγέννηση με συμμετοχή και νέων του σχολείου μας. Τους καμαρώσαμε και τους συγχαίρουμε για την επιτυχημένη τους παρουσία και το κέφι που μας μετέδωσαν.

16699887_10212285402318214_398154123_n


Εορτή Τριών Ιεραρχών

Τιμώντας τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, προστατών των Γραμμάτων και της Παιδείας  το σχολείο παρακολούθησε τη θεία λειτουργία  αλλά και το καθιερωμένο μνημόσυνο για τους ευεργέτες του σχολείου που έγινε στον ιερό ναό Εσταυρωμένου της Χώρας. Τον πανηγυρικό εκφώνησε ο θεολόγος του Γυμνασίου Κυθήρων κ. Λουράντος Γεώργιος.

τρεις Ιεράρχες


Απονομή βραβείων, αριστείων 2015-2016

Έγινε σήμερα η απονομή αριστείων και  βραβείων, καθώς και η επίδοση χρηματικών και τιμητικών και άλλων βραβείων από Κυθηραϊκά Ιδρύματα και  Συλλόγους καθώς και από την Μητρόπολη Κυθήρων στους μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου και του Γυμνασίου Κυθήρων που διακρίθηκαν κατά το σχολικό έτος 2015-2016.

dsc_0117dsc_0120dsc_0108