Πρόσκληση γονέων και κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

Η ενεργή παρουσία του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων σε κάθε σχολείο είναι ιδιαίτερα σημαντική για διάφορα θέματα εκπαιδευτικά και διαδικαστικά. Η απουσία ενός συλλόγου αφήνει το σύλλογο διδασκόντων ευάλωτο σε όλα τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε μια εκπαιδευτική μονάδα και κατ’ επέκταση αφήνει τα παιδιά μας εκτεθειμένα σε πολλούς κινδύνους χωρίς δυστυχώς να έχουν περιθώρια αντίδρασης σε αυτά οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί μας.

 Παρακαλείσθε όλοι οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του Γενικού Λυκείου Κυθήρων να παρευρεθείτε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο χώρο του Λυκείου Κυθήρων, στην συνάντηση για την ενεργοποίηση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Η παρουσία όλων είναι πολύ σημαντική και καταλυτική καθώς ο σύλλογος πρέπει να ενεργοποιηθεί ξανά για να υπάρχει καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στο σύλλογο διδασκόντων και των γονέων προς όφελος των παιδιών μας. Επισημαίνουμε ότι όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους από το σύλλογο των διδασκόντων του ΓΕΛ Κυθήρων. Με εκτίμηση

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Ελένη Μεγαλοκονόμου.