Σύλλογος γονέων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

Η ενεργή παρουσία του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων σε κάθε σχολείο είναι ιδιαίτερα σημαντική για διάφορα θέματα εκπαιδευτικά και διαδικαστικά. Η απουσία ενός συλλόγου αφήνει το σύλλογο διδασκόντων ευάλωτο σε όλα τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε μια εκπαιδευτική μονάδα και κατ’ επέκταση αφήνει τα παιδιά μας εκτεθειμένα σε πολλούς κινδύνους χωρίς δυστυχώς να έχουν περιθώρια αντίδρασης σε αυτά οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί μας.

 Παρακαλείσθε όλοι οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του Γενικού Λυκείου Κυθήρων να παρευρεθείτε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο χώρο του Λυκείου Κυθήρων, στην συνάντηση για την ενεργοποίηση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Η παρουσία όλων είναι πολύ σημαντική και καταλυτική καθώς ο σύλλογος πρέπει να ενεργοποιηθεί ξανά για να υπάρχει καλύτερη συνεργασία ανάμεσα στο σύλλογο διδασκόντων και των γονέων προς όφελος των παιδιών μας. Επισημαίνουμε ότι όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους από το σύλλογο των διδασκόντων του ΓΕΛ Κυθήρων. Με εκτίμηση

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Ελένη Μεγαλοκονόμου.

Η σελίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Κυθήρων στο Facebook

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 
Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021, στις 6:00 μ.μ. θα γίνει ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων πάνω σε θέματα επίδοσης και συμπεριφοράς των μαθητών και μαθητριών του ΓΕΛ Κυθήρων, αλλά και ευρύτερα θέματα που αφορούν στην οργάνωση και τη λειτουργία του σχολείου. Παρακαλούμε να παραστείτε, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό, βάσει της υπ΄ αριθμ. 126523/ΓΔ4/07-10-2021 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ. 
Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η δήλωση στην πλατφόρμα https://edupass.gov.gr/ (επιλέξτε ενέργεια «Δήλωση επισκεπτών») του εμβολιασμού, της νόσησης ή του αρνητικού αποτελέσματος του rapid test, το οποίο θα έχετε κάνει την προηγούμενη ημέρα.
Ελπίζουμε αυτήν την φορά να μην προκύψουν απρόβλεπτα…